Södermalm - Ett ställe: Nattklubb, Restaurang, Uteservering, Stand up, Karaoke och mycket mer ...

Historik

Kalabaliken var ett faktum. Årsmötet övergick i vilt tumult och charkuteriarbetarna lämnade lokalen. Kooperativa charkuterifabrikens årsmöte 29 mars 1916 avslutades dramatiskt. Kuppen lyckades och Konsumtionsföreningen bildades 30 april detta år genom en sammanslagning av charkuterifabriken, bageriet Trygg och konsumentföreningen Thule. Kvarteret Fatburen köptes 1927 och fastigheten byggdes på 30-talet av Kooperativa Föreningen. Den första verksamheten som drev i huset var Gomans korvfabrik och i närbelägna fastigheter Luxus kaffe och Oscario skor.

Huset som sedan såldes...

Nya stora hyresgäster är Skatteverket, Länstyrelsen med olika avdelningar och Brann patenbyrå.... och för att hyresgästerna ska fungera i sitt arbete krävs ju som bekant att man måste äta lunch och fastighetsägaren valde ut några passande lokaler till restaurangverksamhet.

Södermalm - Ett Ställe fick lokalen på hörnet med stora glasfönster ut mot Västgötagatan och Magnus Ladulåsgatan. Lokalen var betongren utan några former av installationer. Idéen var att bibehålla atmosfären av fabrik med att få en varm och trivsam känsla i lokalen. Har vi lyckats, det är upp till dig att bedöma ...